مراکز کنترل فرماندهی و آشیانه‌های پهپادی مورد هدف موشک‌های ایرانی قرار گرفت

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۷۸۱۳
اقتصادنیوز: اطلاعیه جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر شد.
مراکز کنترل فرماندهی و آشیانه‌های پهپادی مورد هدف موشک‌های ایرانی قرار گرفت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از مورد هدف قرار گرفتن مراکز کنترل فرماندهی، آشیانه‌های پهپادی و سوله‌های پشتیبانی تسلیحاتی و مراکز اختفای نظامیان تروریست و خلبان‌های امریکایی - صهیونیستی توسط موشک‌های هوافضا در موج ۸۷ خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: این عملیاتِ ترکیبی، ممتد و چندمرحله‌ای، از بامداد شب گذشته شروع و همچنان ادامه دارد.

حمله نامتعارف و نامشروع ارتش رژیم‌صهیونیستی به مراکز آب شیرین کن کشور کویت، نشانه رذالت و پستی اشغالگران صهیونیستی است و سپاه پاسداران این اقدام غیر انسانی را محکوم نموده و اعلام می‌دارد، پایگاه‌ها و نظامیان آمریکایی و مراکز نظامی و امنیتی رژیم‌صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین مورد هدف قدرتمند ما هستند.

کشورهای منطقه غرب آسیا ضروری است نسبت به فتنه انگیزی جریان آمریکایی _ صهیونیستی برای بی ثباتی سازی و نابودسازی منطقه هوشیار شوند.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O