معاون دفتر پزشکیان: اینترنت پرو مغایر دیدگاه رئیس‌جمهور و کاملاً اقتضائی و موقتی است

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۸۱۸۸۱
اقتصادنیوز: معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اگر متناسب با شرایط ویژه کشور و اقتصائات جنگ تصمیمی برای محدودیت‌های ارتباطی گرفته شده کاملا اقتضائی و موقتی است.
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت پرو مغایر دیدگاه رئیس‌جمهور و کاملاً اقتضائی و موقتی است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، سیدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

آن‌چه تحت عنوان اینترنت طبقاتی یا اینترنت پرو اشتهار یافته است به کلی با سیاست‌های دولت چهاردهم یا دیدگاه‌ها و نقطه نظرات ‎رئیس‌جمهور مغایر و در تضاد است.

اگر متناسب با شرایط ویژه کشور و اقتصائات جنگ تصمیمی برای محدودیت‌های ارتباطی گرفته شده کاملا اقتضائی و موقتی است.

با عبور از این وضعیت دسترسی به اینترنت بین‌المللی به‌عنوان یک حق طبیعی همه شهروندان با کیفیتی بهتر از گذشته مهیا خواهد شد.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O