رشد 101 درصدی ارزش صف‌های بورس؛

حقیقی‌هایِ بازار سهام، پول ها را کجا بردند؟ +اینفو

کدخبر: ۳۹۸۵۶۶
در معاملات امروز بازار سهام روند خروج پول‌های حقیقی از سهام شرکت‌ها ادامه یافت. مسیر پول‌های حقیقی به کدام سمت است؟

به گزارش اقتصادنیوز ، در معاملات امروز بورس تهران شاخص کل با نزول3 هزار و 365 واحدی به رقم یک میلیون و 206 هزار و 781 واحد رسید. 

شاخص هم وزن نیز  539 واحد پائین آمد و در سطح 431 هزار و 808 واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابوس 37 واحد افت کرد و به رقم 17 هزار و 81 واحد رسید. 

سهم‌های تاثیرگذار 

در معاملات امروز نمادهای فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران)، شستا (شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی) و فولاد (فولاد مبارکه اصفهان) بزرگان قرمزپوش بازار بودند که بیشترین تاثیر را در افت شاخص داشتند.

افزایش خروج پول حقیقی 

در روز چهار‌‌شنبه برای نوزدهمین روز کاری متوالی شاهد خروج پول حقیقی از بازار بودیم. ارزش خالص تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی کل بازار سهام 894 میلیارد تومان بود که نسبت به روز گذشته 26 درصد افزایش یافته است.

در مقابل رقم خالص پول حقیقی ورودی به اوراق دولتی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری به 184 میلیارد تومان رسید که در مقایسه با دیروز رشد 500 درصدی داشته است.

در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی را شبندر (پالایش نفت بندرعباس) داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 82 میلیارد تومان بود. پس از شبندر، شستا و فملی بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. 

بورس

ارزش معاملات بازار

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 24 هزار و 629 میلیارد تومان رسید که نسبت به روز ‌سه‌شنبه 45 درصد افزایش یافته است. 73 درصد از ارزش کل معاملات بازار به اوراق دولتی تعلق دارد. ارزش معاملات خرد (سهام و حق تقدم) نیز 40 درصد کاهش یافت و به رقم 3 هزار و 721 میلیارد تومان رسید. همچنین امروز ارزش معاملات خرد سهام صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله 872 میلیارد تومان بود.

رشد ارزش صف‌های بورس 

در پایان معاملات امروز ارزش صف‌های خرید نسبت به روز گذشته 101 درصد افزایش یافت و به رقم 147 میلیارد تومان رسید. ارزش صف‌های فروش نیز 9 درصد افزایش یافت و 3 هزار و 353 میلیارد تومان شد.

امروز شرکت رایان هم افزا (رافزا) با صف‌ خرید 49 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از رافزا، کزغال (زغال سنگ پروده طبس) و ساراب (سیمان داراب) بیشترین صف خرید را داشتند.  

بیشترین صف فروش نیز به دی (بانک دی) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 108 میلیارد تومانی داشت. پس از دی، پتایر (ایران تایر) و خزر (فنرسازی زر) بیشترین صف فروش را داشتند.

شاخص مردد در صعود

نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات

نقشه بورس

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید