حماس: بایدن شریک تجاوزات اسرائیل در غزه است

کدخبر: ۶۳۷۴۱۹
اقتصادنیوز: حماس با محکوم کردن اصرار دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای ادامه ارسال سلاح و مهمات برای اسرائیل تاکید کرد که این اصرار کاخ سفید نشان دهنده شراکت آن در جنگ تجاوزگرانه تل آویو علیه نوار غزه و نسل کشی فلسطینی ها است.
حماس: بایدن شریک تجاوزات اسرائیل در غزه است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جنبش حماس شنبه شب در بیانیه خود تأکید کرد: اصرار دولت بایدن بر موضع جانبدارانه اش و حمایت نامحدود سیاسی و نظامی از رژیم اشغالگر صهیونیستی و سیاست های شکست خورده اش در زمینه نسل کشی و آواره کردن فلسطینی ها از سرزمینشان، نشان دهنده دروغ بودن ادعاهای واشنگتن درباره [درک] وضعیت انسانی نوار غزه و فجایعی است که ماشین کشتار صهیونیست ها تحت حمایت واشنگتن در این منطقه به وجود آورده است.

جنبش حماس تصریح کرد: ادعاهای آمریکا درباره حمایت از غیر نظامیان، فقط با هدف فریب دادن افکار عمومی و سرپوش گذاشتن بر جنایات مداوم اشغالگران علیه مردم نوار غزه مطرح می شود.

این جنبش در ادامه از جامعه جهانی و سازمان ملل خواست تا ممنوعیت کامل ارسال سلاح برای رژیم جنایتکار صهیونیستی را به تصویب برساند و اقدامات لازم را برای متوقف شدن تجاوز این رژیم به نوار غزه و مجازات سران و فرماندهان ارتش این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات علیه بشریت اتخاذ نماید.

روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست" دیروز جمعه گزارش داد که به رغم ادعای نگرانی واشنگتن از حمله نظامی احتمالی رژیم اسرائیل به منطقه رفح در جنوب نوار غزه که می تواند جان صدها هزار غیرنظامی فلسطینی را به خطر اندازد، دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در روزهای اخیر بی سر و صدا با اختصاص میلیاردها دلار کمک نظامی به تل آویو که شامل بمب و جنگنده می شود، موافقت کرده است.

به گفته مقامات آگاه در وزارت دفاع (پنتاگون) و وزارت امور خارجه آمریکا، بسته های تسلیحاتی جدید شامل بیش از یک هزار و ۸۰۰ بمب ۲ هزار پوندی موسوم به ام کی ۸۲ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی است.

گزارش های پیشین، استفاده رژیم اسرائیل از بمب‌های ۲ هزار پوندی را دلیل تلفات گسترده غیرنظامیان در غزه دانسته بودند.

واشنگتن پست افزود: ارائه این کمک های نظامی به اسرائیل نشان می دهد که در حالی که میان آمریکا و اسرائیل بر سر ادامه جنگ اختلاف به وجود آمده است، دولت بایدن کمک نظامی به تل آویو را به چگونگی اقدامات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مرتبط نمی داند.

به نوشته این روزنامه، یک مقام کاخ سفید گفت: ما به حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود ادامه می دهیم. شرطی کردن کمک نظامی سیاست ما نبوده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسل‌کشی» به دیوان بین‌المللی دادگستری معرفی شوند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید