پاسخ عطاءالله مهاجرانی به حمله کیهان/ نوبت حسین آقاست که تخصصش آبرو خواری است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود با عنوان «بیار بخوریم دیگه!» نوشت:
گفت: آقای عطاءالله مهاجرانی که چند سالی است به انگلیسگریخته و در لندن اقامت دارد طی یادداشتی در روزنامه دولتی ایران خطاب به مسئولان نظام نوشته است اگر میخواهید از پایمردی مردم ایران تشکر کنید «اول نظارت استصوابی را برچینید و دوم زندانیان سیاسی را آزاد کنید»!
گفتم: نظارت استصوابی انطباق شرایط نامزدهای مسئولیتها با قوانین کشور است و در همه دنیا وجود دارد. زندانیان در ایران به خاطر عقیده سیاسی زندانی نشدهاند بلکه جرایمی نظیر جاسوسی، تروریستی، مزدوری برای دشمن و امثال آن را دارند.
گفت: ایشان همان مهاجرانی است که بعد از ورود به لندن بهاتفاق محسن کدیور و عبدالکریم سروش و اکبر گنجی و عبدالعلی بازرگان برای دفاع از فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ شورایی با عنوان «اتاق فکر جنبش سبز»! تشکیل داده و پادویی طرح آمریکایی و اسرائیلی فتنه ۸۸ را در انگلیس برعهده گرفته بودند؟!
گفتم: ایول! خودِ خودشه!
گفتم: یارو را به جرم عرقخوری دستگیر کرده و به کلانتری برده بودند. از مامور پرسید من را برای چه اینجا آوردهاند؟! گفت؛ برای عرقخوری. گفت؛ پس بیار بخوریم و بریم دیگه! چرا معطل میکنید؟!
پاسخ مهاجرانی به حمله کیهان: تخصص حسین شریعتمداری، آبروخواری است
عطاءالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به حمله اخیر کیهان به او واکنش نشان داده است.
او در این زمینه نوشت: کیهان حکومتی شریعتمداری احوال مرا پرسیده است!
۱- اگر حالی هم از سلف صالحش مهدی نصیری میپرسید؛ جای دوری نمیرفت!
۲- در مقالهام در روزنامه دولتی ایران تعبیر «زندانیان سیاسی» وجود ندارد!
۳- بدیهی است که منتقد نظارت استصوابی هستم. دستاوردش پیش چشم همگان از جمله کیهان حکومتی است.
۴- دیگر دوران نگاه به میخوارگان در زندگی من تمام شده است! نوبت حسین ٱقاست که تخصصش آبرو خواری است. آخرین بار ایشان را در افتتاح ساختمان اطلاعات دیدم. با کت خاکستری شبیه فلس ماهی براق. گفتم عجب کتی! گفت در مسکو خریده است. به نظرم کتش را عوض کند؟ اندکی مثل حبه قند آقا شیرین شود.
۵- سیمای حکومتی شبکه یک هم در برنامه راهبرد دعوت کرد. در روزنامه اطلاعات هم سال هاست مقاله هفتگی مینویسم. فعلا دو به یک به نفع حکومت!
ارسال نظر