انتقاد جمهوری اسلامی از جلسات پی درپی اقتصادی سران کشور؛ این حضرات اگر می‌توانستند کاری کنند، اصولاً چنین بحرانی به وجودنمی‌آمد

کدخبر: ۲۲۴۵۵۲
اقتصادنیوز: روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با عنوان«راه شفاف سازی اقتصاد» از جلسات پی درپی مسولان اقتصادی انتقاد کرد.
انتقاد جمهوری اسلامی از جلسات پی درپی اقتصادی سران کشور؛ این حضرات اگر می‌توانستند کاری کنند، اصولاً چنین بحرانی به وجودنمی‌آمد

به گزارش اقتصادنیوزاین روزنامه دربخشی ازنوشته  خودتاکیدکرد:«برگزاری جلسات پیاپی روسای قوا برای حل مشکلات اقتصادی و تشکیل اتاق یا اتاق‌های برنامه ریزی اقتصادی با هدف مقابله با جنگ اقتصادی که رئیس‌جمهور آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته، تا زمانی که در دخل کشور و در بدنه نظام شفاف سازی اقتصادی صورت نگیرد بی‌فایده است. حضراتی که برای نجات کشور از بحران اقتصادی کنونی گردهم می‌آیند اگر می‌توانستند از عهده این کار برآیند، اصولاً اجازه نمی‌دادند چنین بحرانی به وجود بیاید.اشتباه محض است اگر تصور کنیم مشکلات اقتصادی این روزها فقط از خروج آمریکا از برجام و تهدیدهای ترامپ ناشی شده است. اگر اقتصاد کشور زیرساخت درستی داشته باشد، این کشور بیدی نخواهد بود که با این بادها بلرزد. چند سالی است که شعارهائی هم داده می‌شود اما جهت‌گیری‌های اصلی کشور اصولاً با این شعارها تناسبی ندارد و طبیعی است که در چنین شرایطی امکان ندارد اقتصاد کشور از زیرساختی مقاوم برخوردار شود. در چنین وضعیتی امکان ندارد قدمی در جهت شفاف سازی اقتصادی برداشته شود. حتی اگر ترامپ را هم خدا خلق نکرده بود و چنین هیولائی در راس دولت آمریکا نبود نیز ما با همین مشکلات مواجه بودیم.»

این روزنامه درادامه نوشت: راه خارج شدن از بحران اقتصادی کنونی، فقط شفاف سازی است و شفاف سازی در شرایط فعلی کشور ما بر چند حرکت جدی و قطعی متوقف است.اول آنکه دخالت نهادهای غیردولتی در اقتصاد بطور کلی متوقف شود. ..دوم آنکه با رانت خواری برخورد قاطع شود. ...سوم مقابله با تجمیع ثروت است. این آفت، به بعضی مراکز، قدرت تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری اقتصادی و حتی سیاسی می‌دهد. تجمیع ثروت، فارغ از اینکه از اساس درست بوده یا نه، به مانع بزرگی بر سر راه مقاوم سازی اقتصادی تبدیل شده است...چهارم اینکه بدنه دولت باید پالایش شود. دولت، در سازوکار فعلی خود گرفتار بدنه‌ای نامتجانس است. دولت، هنگامی قدرت اجرای تصمیمات خود را خواهد داشت که از عناصری همراه و همفکر در بدنه دولت و در مسئولیت‌های کلیدی برخوردار باشد. ...حرکت پنجم، ایجاد تغییرات اساسی در دستگاه‌های نظارتی است. رویدادهای تلخ ماه‌های اخیر به ویژه در زمینه سکه و ارز نشان داد کشور از نظر نظارت دچار ضعف شدید است. تا زمانی که این ضعف برطرف نشود، ضمانتی برای اجرای تصمیمات وجود نخواهد داشت.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید