عزم جدی جلیلی در تشکیل « دولت سایه »

کدخبر: ۱۷۰۵۳۹
اولین نشست هم اندیشی پس از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، با حضور جمعی از نخبگان و فعالان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در دفتر نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی برگزار شد.
عزم جدی جلیلی در تشکیل « دولت سایه »

سعید جلیلی که اولین بار موضوع تشکیل دولت سایه را مطرح کرد ، با تشکیل جلسه ای با حضور جمعی از کارشناسان و صاحب نظران حوزه های مختلف نشان داد که عزمی جدی برای تشکیل دولت سایه دارد.

در این جلسه دکتر جلیلی گفت: امروز باید به پشتوانه ۱۶ میلیون رای، مانع از انفعال جریان انقلابی شد.

وی افزود: در انتخاباتی که گذشت طرفداران آقای رییسی بسیار با شور و نشاط بیشتری ظاهر شدند و جمعیت هایی که در تهران، مشهد و اصفهان پای سخنرانی ایشان آمدند برای هیچ کاندیدای دیگر حتی آقای روحانی نیز نیامد و امروز با کمک این بدنه پر شور و نشاط باید جهت حل مشکلات کشور و نظام اقدام کرد.

جلیلی ادامه داد: همیشه گفته ایم که در هر عرصه ای یک وضع موجود داریم و یک وضع مطلوب و باید تلاش کرد تا مشخص شود چطور می توان به وضع مطلوب رسید؟

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: باید در طول زمان و با تداوم اقدامات، نقطه به نقطه این مسیر دنبال شود تا مردم بیشتری همراه شوند که چگونه قرار است از وضع موجود به وضع مطلوب برسیم؟

جلیلی گفت: نباید هر ۴ سال یکبار آمد و با کلی گویی رویکرد انقلابی را به مردم معرفی کرد بلکه این کار باید قدم به قدم، محله به محله و در طول زمان انجام شود تا نتیجه بدهد و در این مسیر نیز باید تمام ۱۶ میلیون نفر در صحنه حاضر باشند تا بقیه مردم نیز همراه شوند.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما این است که مردم باید بیشتر از شنیدن، حرفهای ما را بچشند و در صحنه عمل تجربه کنند، گفت: «دولت سایه» یعنی دولتی که زبان گویای ملت برای مطالبه از دولت مستقر جهت رسیدن به وضع مطلوب باشد نه اینکه در برابر مردم قرار بگیرد.

جلیلی ادامه داد: پیش از انتخابات نیز بارها گفتم که از روز ۳۰ اردیبهشت (فردای انتخابات ایران) فشارها بر کشور زیاد خواهد شد و همین هم شد و همه دیدند که ترامپ در این روز به عربستان سفر کرد و ضمن انعقاد یک قرارداد تسلیحاتی ۳۸۰ میلیارد دلاری، با سران این کشور علیه ایران مفصل سخن گفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ضروری است تا در این عرصه آمادگی لازم وجود داشته باشد تا کشور دچار خسارت نشود.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: چرا در ۴ سال گذشته در مباحثی مانند ipc دولت پذیرفت ۵۵ بار نسخه این قرارداد باز ویرایش شود؟ زیرا در برابر خطری که از این طریق کشور را تهدید می کرد روشنگری شد. یا در بحث FATF روشنگری هایی که شد باعث توقف و رفع خطرات آن از سر کشور شد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی بیان داشت: معتقدم اکثریت قاطع از ۲۳ میلیون نفری که در انتخابات به آقای روحانی رای دادند به خاطر علاقه به جمهوری اسلامی و اقتدار و پیشرفت کشور رای دادند، لذا باید تلاش شود تا مباحث مختلف با ادبیاتی منطقی به گوش آنها برسد که مثلا مگر نمیگفتند با انتخاب ما سایه تهدید از سر کشور دور می شود؟ پس چرا دقیقا یک روز بعد انتخابات ایران، رییس جمهور آمریکا از آن سوی دنیا به عربستان سفر می کند و یک قرارداد بزرگ نظامی با آن کشور منعقد می کند و هر دو علیه ایران صحبت می کنند؟

جلیلی گفت: امروز فرصت خوبی برای خدمت به مردم در عرصه های مختلف در نهادهای عمومی وجود دارد. رویکرد انقلابی باید در مدیریت این مجموعه ها طعم خدمت را بیشتر و به طور ملموس به مردم بچشاند.

وی افزود: امروز در برخی از حوزه ها نیاز داریم که مدیرانی را که در تراز خدمت شایسته و بایسته به مردم هستند را بشناسیم لذا اکنون فرصت بسیار خوبی است تا این کادرها را شناسایی کنیم یا در صورت خلاء، آنها را برای آینده تربیت کنیم.

جلیلی در پایان خاطرنشان کرد: مردم اگر تفاوت رویکردها و مدیریت ها را در عملکرد ما ببینید آن وقت در انتخاب آنها اثر خواهد داشت. اکثریت قاطع مردم ما دوستدار اسلام و انقلاب هستند و کافی است با حفظ و تاکید بر مبانی، تفاوت خود را در عمل به آنها نشان دهیم و با آنها ارتباط برقرار کنیم.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید