وزیر دفاع هند، پاکستان را به حمله تلافی جویانه تهدید کرد

کدخبر: ۲۰۱۵۱۰
نیرمالا سیتارامان وزیر دفاع هند با اعلام اینکه تروریست هایی که به پایگاه ارتش هند در شهر 'سونجوان' حمله کردند، حامیانی در آن سوی مرز ها دارند، پاکستان را به حمله تلافی جویانه تهدید کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه تایمز ایندیا در روز سه شنبه، وی گفت: کشوری که از این تروریست ها حمایت می کند، بهای این حمله را پرداخت خواهد کرد.

او در یک نشست مطبوعاتی پس از دیدار با محبوبه مفتی سروزیر ایالت جامو و کشمیر در سرینگر گفت: تروریست ها عضو گروه جیش محمد بوده و احتمالا تعدادی از افراد محلی نیز به آنها کمک کرده اند.

وی با اشاره به این که مسعود اظهر رهبر گروه جیش محمد در پاکستان حضور دارد، ادعا کرد، این افراد در پاکستان حمایت می شوند.

این درحالی است که محبوبه مفتی سروزیر ایالت جامو وکشمیر پس از این حمله تروریستی به پایگاه ارتش هند، خواهان مذاکره دهلی نو با اسلام آباد شد.

وی تاکید کرد: جنگ با پاکستان یک گزینه نیست و هند باید با اسلام آباد برای پایان خونریزی ها گفت و گو کند اما، هند همیشه پیش شرط گفت و گو با پاکستان را اقدام قاطع این کشور علیه گروه های شبه نظامی و تروریستی که علیه هند فعالیت می کنند، دانسته است.

از سوی دیگر پاکستان روز گذشته پس از حمله تروریستی علیه پایگاه ارتش هند در منطقه 'سونجوان' جامو و کشمیر به دهلی نو اخطار جدی داد.

وزارت امور خارجه پاکستان از جامعه بین المللی درخواست کرد هند را ملزم به توقف آنچه خشونت و نقض حقوق بشر در کشمیر خواند، کند و به هند هشدار داد که نباید به هیچ اقدام تلافی جویانه ای فراتر از مرز های خود روی آورد.

حمله روز شنبه چند شبه نظامی به پایگاه ارتش هند در شهر سونجوان یکی از شدید ترین حملات علیه یک پایگاه نظامی در هند در چند ماه اخیر بوده است.

در این حمله که سه روز به طول انجامید 9 نفر کشته و 5 نفر دیگر مجروح شدند.

هند بارها پاکستان را به آموزش و حمایت از گروه های تروریستی متهم کرده و اعلام کرده است که اسلام آباد این گروه های شبه نظامی را برای انجام خرابکاری و حمله علیه نیروهای نظامی هند به خاک این کشور وارد می کند.

پاکستان همواره این اتهامات دهلی نو را رد کرده است.

موارد نقض آتش بس و درگیری های پراکنده در امتداد مرز های واقعی کنترل و بین المللی پس از حمله محدود هند به پایگاه های شبه نظامیان در خاک پاکستان در سال گذشته افزایش یافته است.

بخشی از کشمیر درخاک هند و بخشی دیگر درخاک پاکستان قراردارد. هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمام کشمیر را دارند و همین موضوع یکی ازعلل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان از هند در سال 1947میلادی تاکنون است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۴ اردیبهشت

      اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از…

    کارگزاری مفید