این بیماری ها بعد از 30 سالگی سراغ خانم ها می آید

کدخبر: ۳۸۴۷۱۹
اقتصادنیوز : خانم ها بعد از سن 30 سالگی و افزایش سن، تغییرات زیادی را در خود حس می کنند که اغلب آن ها نشان دهنده بیماری های خطرناکی هستند.
 این بیماری ها بعد از 30 سالگی سراغ خانم ها می آید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از نمناک ،سی سالگی هنوز هم یک سن جوان محسوب می شود اما ممکن است که افراد بعد از سن 30 سالگی تغییراتی را در زندگی خود احساس کنند و فکر کنند که مانند همیشه نیستند.

مثلاً کم کم خطوطی روی پوستشان ایجاد شود یا موهایشان سفید گردد که قطعاً آن ها را شوکه می کند. در این قسمت   قصد داریم که به تغییرات خانم ها بعد از سن 30 سالگی اشاره کنیم.

 تاندونیت

بعد از این که سن 30 سالگی را پشت سر می گذارید، باید بیشتر مراقب ورزش های خود باشید زیرا بیشتر در معرض درد های مختلف از جمله تاندونیت قرار می گیرید. تاندون ها با بالا رفتن سن، انعطاف پذیری خود را از دست می دهند و به دلیل استفاده زیاد و حرکات مداوم در معرض آسیب دیدگی بیشتری هستند.

  آسم

اکثر افراد فکر می کنند که بیماری آسم وضعیتی است که فقط روی کودکان تاثیر می گذارد اما این نگرانی برای افراد بالای 30 سال هم وجود دارد. اطلاعات موجود در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها نشان می دهد که معمولاً افراد بعد از سن 35 سالگی بیشتر در معرض خطر آسم قرار خواهند گرفت.

 کمر درد

ایستادن برای ساعات طولانی ممکن است بعد از سن سی سالگی مشکلاتی را ایجاد کند که اکثر افراد معمولاً به دلیل زندگی پر مشغله روزانه با مشکلاتی مثل کمردرد مواجه می شوند. معمولاً کمر درد بیشتر بین 30 تا 50 سالگی اتفاق می افتد.

 بیماری قلبی

بیماری قلبی یکی از پر خطر ترین بیماری های جهان در بین خانم ها محسوب می شود و افراد زیادی هر ساله قربانی این بیماری می گردند. طبق مطالعات انجام شده، تعداد کلی حملات قلبی بین سن 35 تا 75 سال می باشد که در این بین خانم های جوان 31 درصد از این آمار را تشکیل می دهند که بین 35 تا 54 سال هستند.

 آرتروز

آرتروز همیشه هم در سنین پیری اتفاق نمی افتد. معمولا اکثر ارتروز ها بین سن 30 تا 60 سالگی رخ می دهند و خانم های زیادی در دهه 30 سالگی با این وضعیت درگیر می شوند.

 اضطراب

اختلالات اضطراب 18 درصد از جمعیت جوان دنیا را درگیر می کند. افراد بالای 30 سال، معمولاً برای اولین بار با این اختلالات روبرو می شوند و احساس مشکلات عصبی را به دفعات تجربه می کنند. خانم ها نیز بعد از سی سالگی بیشتر در معرض این اختلالات هستند.

  پوکی استخوان

بسیاری از افراد تصور می کنند که پوکی استخوان اساساً برای افراد سالخورده است اما کاهش توده استخوانی در بین خانم ها بعد از سن 30 سالگی شروع می شود. افزایش وزن ناگهانی مخصوصاً برای کسانی که کاهش وزن داشتند، می تواند عاملی برای پوکی استخوان باشد. پس از مصرف کلسیم و ویتامین دی مناسب در کنار ورزش، اطمینان حاصل کنید.

  شکستگی استخوان

خطر پوکی استخوان در سن بالای 30 سال افزایش پیدا می کند و در نتیجه احتمال شکستگی استخوان نیز بالا می رود زیرا کاهش توده استخوانی قطعاً استخوان را بیشتر مستعد شکنندگی خواهند کرد.

  کاهش میزان سوخت و ساز

بعد از سن 30 سالگی سرعت سوخت و ساز کاهش پیدا می کند و افراد بیشتر به اضافه وزن و چاقی دچار می شوند و در نتیجه اگر می خواهید بعد از این دوران هم وزن متعادلی داشته باشید، حتما ورزش کنید و یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید.

  دیابت

جدا از افزایش وزن که بسیاری از خانم ها بعد از سن 30 سالگی با آن درگیر می شوند، مشکلاتی مثل دیابت نوع دو هم در افراد بالای 30 سال افزایش پیدا می کند. اکثر افراد مبتلا به دیابت نوع دو در سن زیر 44 سال این موضوع را می فهمند. 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید