دستگیری وطن‌فروشان توسط مأموران امنیتی/ عامل تحریک به شورش در تهران بازداشت شد

کدخبر: ۷۲۸۶۸۶
اقتصادنیوز: درحالی‌که جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی پایان یافته اما تلاش ماموران امنیتی و انتظامی برای دستگیری وطن‌فروشان و جاسوسان و عوامل وابسته به دشمن صهیونی ادامه دارد.
دستگیری وطن‌فروشان توسط مأموران امنیتی/ عامل تحریک به شورش در تهران بازداشت شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، عامل انتشار برخی تصاویر و مطالب با محتوای ضد امنیتی از نقاط مشخصی از تهران و به خصوص در جنگ ۱۲ روزه در کانال‌های معاند، دستگیر شد؛ این خبر را پلیس تهران اعلام کرد.

دستگیری عامل تحریک به شورش و اغتشاش در تهران، بازداشت عامل تحریک مردم به درگیری با پلیس و نیروهای امنیتی، دستگیری عوامل ارسال لوکیشن سازمان صداوسیما و منزل یکی از مقامات در ازای ۲۰۰۰ دلار و بازداشت عوامل رژیم صهیونیستی در حال به‌کارگیری ریز پرنده‌ و کوادکوپترهایِ انفجاری در بیابان‌های اطراف تهران به همراه تجهیزاتِ کنترلی، بمب‌ها و ریز پرنده‌ها و ... بخشی از دستگیری و کشفیات ماموران پلیس پایتخت است.

پلیس تهران می‌گوید که متهم با حضور در نقاط حملات رژیم خبیث صهیونی ضمن تصویر برداری، تصاویر را به شبکه های معاند ارسال و علاوه بر آن نقاط حساس را نیز شناسایی و ارسال می‌کرد.وی دائما با این کانالها در ارتباط بوده و هدایت می شد؛ در آخرین ماموریت، وی با تهیه گزارشاتی از بازار و مراکز خرید سعی در سیاه نمایی و ایجاد یأس و ناامیدی داشته که در نهایت در جنوب غرب تهران شناسایی و دستگیر شد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید