ادعای جدید پنتاگون/توان هسته ای ایران فقط ۲ سال به عقب افتاده است

کدخبر: ۷۲۸۸۱۹
اقتصادنیوز: با وجود ادعای رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر نابودی کامل تأسیسات هسته ای ایران، وزارت دفاع ایالات متحده در بیانیه ای اعلام کرد که توان هسته ای ایران تنها برای مدت دو سال به تأخیر افتاده است.
ادعای جدید پنتاگون/توان هسته ای ایران فقط ۲ سال به عقب افتاده است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که پیشتر مدعی شده بود که توان هسته‌ای ایران در حمله متجاوزانه به مراکز هسته‌ای ایران به کلی از میان رفته است، اکنون وزارت دفاع آمریکا با رد این ادعا اعلام کرد: ارزیابی ما این است که حملات ما به مراکز فردو، اصفهان و نطنز برنامه هسته‌ای ایران را برای دو سال به تأخیر انداخته است.
 شبکه الجزیره قطر گزارش داد؛ (پنتاگون) با تکرار ادعای مقامات آمریکایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و بدون توجه به اظهارات مکرر مقامات تهران مبنی بر اینکه هدفی جز دستیابی به سلاح صلح آمیز هسته‌ای ندارند؛ ادعا کرد: جمهوری اسلامی ایران اکنون نسبت به گذشته و به‌ویژه پیش از اجرای اقدامات قاطع دونالد ترامپ، فاصله بیشتری از دستیابی به سلاح هسته‌ای دارد.

پنتاگون همچنین با اشاره به تحولات اخیر در منطقه، اعلام کرد: «پس از جنگ ۱۲ روزه اسرائیل و ایران، اکنون در وضعیت آتش‌بس قرار داریم و از صلح بهره‌مند هستیم.»

پنتاگون در ادامه ادعاهای متوهمانه اش افزود: حملات ما عوامل پدید آوررنده مورد نیاز ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای را به طور کامل نابود کرده است.

در پایان این بیانیه بدون اشاره به اقدامات مخرّب رژیم صهیونیستی و حامی آن آمریکا برای برهم زدن صلح و امنیت در جهان به ویژه در منطقه خاورمیانه، ادعا شده است: وزارت دفاع آمریکا به حمایت از مأموریت حفظ صلح متعهد است و برای تحقق این هدف، توانمندی‌های نظامی خود را در منطقه خاورمیانه حفظ خواهد کرد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید