احضار و بازداشت ۲ مدیر شهرستان شیراز

کدخبر: ۴۴۱۴۲۳
رئیس کل دادگستری استان فارس از احضار ۲ مدیر و سه پیمانکار مرتبط با پروژه‌های سازمانی به دادسرا و بازداشت آنان پس از تفهیم اتهام خبر داد.
احضار و بازداشت ۲ مدیر شهرستان شیراز

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی شنبه ۲۷ شهریور، با بیان اینکه این احضار و بازداشت در راستای مبارزه قاطع با فساد اقتصادی انجام شده است، گفت: یکی از مدیران بازداشت شده در مجموعه خود مسئولیت شهرستانی و فرد دیگر مسئولیت نظارت درون سازمانی داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری فارس، موسوی گفت: این افراد با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) و در پی ارتباط مالی غیر قانونی با سه تن از پیمانکاران و تکمیل گزارشات اولیه توسط ضابطان و با دستور مقام قضایی احضار و پس از تفهیم اتهام با قرار بازداشت موقت راهی زندان شدند.

رئیس کل دادگستری فارس افزود: اتهام اولیه بازداشت شدگان اخذ رشوه و تحصیل مال از طریق نامشروع بوده که تحقیقات تکمیلی در این خصوص با نظارت قضایی در شعبه ویژه بازپرسی دادسرا ادامه خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، طی ماه گذشته نیز ۲ مدیر از مجموعه‌های اقتصادی استان فارس بازداشت شده بودند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید