پالس مهم معاملات روز چهارشنبه

پیش بینی بازار سهام شنبه 22 مهر 1402/تضعیف نیروهای صعودی بورس

کدخبر: ۶۰۳۷۳۸
اقتصادنیوز: روز چهار‌شنبه شاخص‌ کل و شاخص هم وزن بورس تهران روند مشابهی داشتند. شاخص‌ها از ابتدا روند صعودی داشتند و در یک ساعت پایانی این روند متوقف شد و عرضه رشد کرد.
پیش بینی بازار سهام شنبه 22 مهر 1402/تضعیف نیروهای صعودی بورس

به گزارش اقتصادنیوز در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل رشد 5 هزار و 891 واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز 4 هزار و 445 واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس  105 واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس هزار و 373 واحد افزایش پیدا کرد.

در پایان معاملات ‌روز چهارشنبه، 388 نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام 322 نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، 55 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 45 درصد بازار افت قیمت داشتند.

روز چهارشنبه در بورس شرکت بیمه ملت (ملت)، شرکت پشم شیشه ایران (کپشیر) و شرکت افست (چافست) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ)، شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان (سدبیر) و شرکت شرکت برق و انرژی پیوند گستر پارس (بپیوند) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نمادهای وبوعلی (شرکت سرمایه گذاری بوعلی)، سدشت (شرکت صنایع سیمان دشتستان) و تکنو (شرکت تکنو تار) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سرمایه گذاری سبحان (وسبحان)، شرکت لیزینگ ایران و شرق (ولشرق) و شرکت صنایع فولاد آلیاژی یزد (فولای) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات چهارشنبه، 51 نماد صف خرید داشتند و 57 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد یک درصدی نسبت به روز کاری قبل به 182 میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش 9 درصدی به 316 میلیارد تومان رسید.

روز چهار‌شنبه شاخص‌ کل و شاخص هم وزن بورس تهران روند مشابهی داشتند. شاخص‌ها از ابتدا روند صعودی داشتند و در یک ساعت پایانی این روند متوقف شد و عرضه رشد کرد. همچنین شاهد خروج پول حقیقی به میزان 67 میلیارد تومان بودیم. نماد شستا بیشترین خروج سرمایه را داشت پس از آن، نمادهای ثفارس، دسبحان، فملی و دی بیشترین خروج پول را را ثبت کردند. 

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش 9 درصدی نسبت به روز قبل به 3 هزار و 211 میلیارد تومان رسید.

روز چهارشنبه نمادهای پارسان، شپنا و وغدیر بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند و در مقابل نمادهای فولاد، وتجارت و سدشت بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.  

بنابراین یک ساعت پایانی معاملات سیگنال منفی به معامله گران می‌دهد. توقف رشد شاخص، خروج پول حقیقی، افزایش عرضه و همچنین حجم پایین معاملات در روز چهارشنبه نشانه منفی مهمی برای اهالی بازار سرمایه است. در نتیجه به نظر می‌رسد نیروهای صعودی در بازار ضعیف هستند.   

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید