علت افزایش آمار خودزنی در کودکان انگلیسی

کدخبر: ۳۹۳۴۵۸
هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره پیامدهای روانی همه‌گیری کرونا بر روی نسل جوان، یافته‌های جدید در انگلیس نشان می‌دهد که آمار خودزنی در میان میان کودکان در این کشور طی شش سال گذشته دو برابر شده است.
علت افزایش آمار خودزنی در کودکان انگلیسی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، تحقیقات صورت گرفته برای شبکه رادیویی بی‌بی‌سی ۴ نشان می‌دهد که شمار کودکان ۹ تا ۱۲ سال که در بازه زمانی ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ میلادی به دلیل خودزنی عمدی در بیمارستان بستری شده‌اند از ۲۲۱ نفر به ۵۰۸ نفر در بازه زمانی ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ افزایش یافته است.

این به این معناست که به طور میانگین هفته ای ۱۰ کودک در بیمارستان بستری شده که با در نظر گرفتن جمعیت انگلیس، معادل افزایش دو برابری در شش سال گذشته است.

نتایج تحقیقات یادشده در حالی منتشر می‌شود که دانشمندان هشدار داده‌اند همه گیری کرونا پیامدهای روانی قابل توجهی روی نسل جوان داشته است. تحقیقات نشریه گاردین در اکتبر گذشته(مهر) نشان داد شمار کودکانی که دچار اختلال در خورد و خوراک و خواب شده‌اند افزایش داشته است.

«کیث هاوتون» استاد دانشگاه آکسفورد در زمینه روانشناسی می‌گوید که یافته‌های جدید درباره خودزنی کودکان بازتاب تحقیقات قبلی دانشمندان این دانشگاه است مبنی بر اینکه خود زنی می‌تواند از سنین کودکی شکل گرفته و مشکلات روانی در این سنین در حال افزایش است.

«رازموند مک‌نیل» دستیار دبیرکل اتحادیه ملی آموزش انگلیس هم نسبت به افزایش آمار خودزنی کودکان ابراز نگرانی کرد و گفت این مساله به ویژه در میان کودکان فقیر و اقلیت های قومی افزایش یافته است.

گاردین پیشتر دریافته بود که آمار تجویز داروهای خواب‌اور برای نوجوانان زیر ۱۸ سال در بازه زمانی مارس تا ژوئن ۲۰۲۰ میلادی(فروردین-خرداد) ۳۰ درصد افزایش داشته است.

همچنین تحقیقات موسسه خیریه «په‌لیس۲بی» که به مدارس مشاوره می‌دهد نشان می‌دهد آمار خودزنی و خودکشی کودکان در بازه زمانی اوت تا سپتامبر گذشته(خرداد - شهریور) به ترتیب ۷۷ درصد و ۸۱ درصد افزایش داشته است.

«اما توماس» مدیر اجرایی موسسه «یانگ مایندز» می‌گوید: نتایج این یافته‌ها بیانگر پیامدهای جدی ناشی از بحران کرونا بر روان بسیاری از جوانان کشور است. وی ترس ناشی از همه‌گیری کرونا، عدم روابط اجتماعی و تغییر روال زندگی مردم را در پیدایش این معضل بی ارتباط ندانست.

همچنین «انا لانگفیلد» کمیسر کودکان در انگلیس به اهمیت نقش مشاوران پزشکی در مدارس  اشاره کرد و گفت با توجه به سطح اختلال در زندگی کودکان، این مسله باید در اولویت قرار گیرد.

مدارس انگلیس از کریسمس سال گذشته میلادی که آمار شیوع کرونا از کنترل دولت خارج شد، تعطیل بوده‌ و دانش‌اموزان به صورت مجازی آموزش دیده‌اند. این امر سبب شده تا فشار ها برای بازگشایی مدارس به دلیل آنچه رواج « فقر آموزشی » خوانده می‌شود افزایش یابد.

«رابرت هالفون» رئیس کمیته پارلمانی انگلیس در امور آموزش به تازگی خواستار بازگشایی سریع‌ و افزایش ساعات فعالیت مدارس شده تا دانش‌آموزان بتوانند درس‌های عقب مانده را جبران کنند.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هفته آینده نقشه راه خروج کشور از محدودیت های کرونایی را تشریح خواهد کرد. او بازگشایی مدارس را در اولویت نخست این راهبرد قرار داده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید