ترامپ: اگر من نبودم، روسیه چیزهای بسیار بدی را تجربه می‌کرد

کدخبر: ۷۲۲۱۰۵
اقتصادنیوز: ترامپ گفت: چیزی که پوتین نمی‌داند این است که اگر من نبودم، روسیه چیزهای بسیار بدی را تجربه می‌کرد؛ منظورم واقعاً خیلی بد است.
ترامپ: اگر من نبودم، روسیه چیزهای بسیار بدی را تجربه می‌کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: پوتین (رییس جمهور روسیه) با آتش بازی می‌کند.

رئیس جمهور آمریکا در این خصوص اضافه کرد: چیزی که پوتین نمی‌داند این است که اگر من نبودم، روسیه چیزهای بسیار بدی را تجربه می‌کرد؛ منظورم واقعاً خیلی بد است.

خبر مرتبط
سیاست یک بام و دو هوای ترامپ/ از تهران تا پکن، صنعا و کشمیر؛ پشت پرده تغییر لحن رئیس جمهور آمریکا چیست؟

اقتصادنیوز: در جریان سفر ترامپ به عربستان سعودی، او از امکان پایان دادن به منازعه ۴۶ ساله با ایران سخن گفت و بر اهمیت عدم دشمنی دائمی تأکید کرد. این تغییر رویکرد به‌ویژه در زمینه سیاست‌های تجاری و نظامی ترامپ در مواجهه با چین، یمن و پاکستان مشهود است؛ جایی که او در مواجهه با محدودیت‌های جهانی به اتخاذ تصمیمات عملی‌تر روی آورده است. از همین رو، گروهی با استناد به گزاره های فوق مدعی اند ترامپ همچنان در پی پایان دادن به جنگ‌های بی‌پایان و دستیابی به توافق‌های بزرگ برای منافع اقتصادی و سیاسی آمریکاست و به نظر می رسد واقعیت های سیاسی را به خوبی درک کرده باشد.

این در حالیست که «دونالد ترامپ» یک روز پیش «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود را «دیوانه» خوانده بود.

ترامپ در پیامی در رسانه «تروث سوشال» خود در این خصوص هشدار داده بود که اگر پوتین به اقداماتش ادامه دهد، این مسیر به سقوط کشورش خواهد انجامید.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید