توئیت مهم گروسی درباره یک دیدار در خصوص پرونده هسته ای ایران

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۲۰۷۵
اقتصادنیوز:«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در وین با «کریستوفر یئو» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی دیدار کرد.
توئیت مهم گروسی درباره یک دیدار در خصوص پرونده هسته ای ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، گروسی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «امروز از دستیار وزیر خارجه آمریکا در آژانس استقبال کردم تا درباره موضوعات جاری عدم اشاعه، از جمله ایران و سایر حوزه‌های مورد علاقه مشترک تبادل نظر به‌موقعی داشته باشیم.»

وی در ادامه از ایالات متحده آمریکا به دلیل حمایت‌های قوی از آژانس اتمی قدردانی کرد.

 دور سوم مذاکرات میان آمریکا و ایران روز پنجشنبه در ژنو برگزار شد.

«سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان روز پنج‌شنبه در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» درباره مذاکرات نوشت: «پیشرفت بیشتری در تعامل دیپلماتیک ما با ایالات متحده حاصل شده است.»

وی با تاکید بر اینکه «این دور از مذاکرات، فشرده‌ترین مرحله تاکنون بود»، افزود: «این گفت‌وگوها با این درک متقابل به پایان رسید که در خصوص موضوعات اساسی برای هرگونه توافق، از جمله لغو تحریم‌ها و گام‌های مرتبط با حوزه هسته‌ای، به‌صورت جزئی‌تر و دقیق‌تر به رایزنی‌ها ادامه خواهیم داد.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با اشاره به مذاکرات هیات‌های فنی در روز دوشنبه، عنوان کرد: «به موازات مسیر سیاسی، تیم‌های فنی در روزهای آتی در وین گرد هم خواهند آمد. ماموریت آن‌ها به همان اندازه ماموریت ما حیاتی و مهم است.»

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O