آخرین جزئیات از مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی/ زمان اجرا مشخص شد

کدخبر: ۷۲۷۲۵۱
اقتصادنیوز: مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی تا روز شنبه 7 تیرماه اجرا می‌شود.
آخرین جزئیات از مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی/ زمان اجرا مشخص شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، خبری دیروز مبنی بر فراهم شدن 3 هزار میلیارد تومان برای اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی منتشر شد،‌ خبرنگار فارس موضوع را از مسئولان مربوطه وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی پیگیری کرد.

طبق اطلاع کسب شده از مسئولان وزارت رفاه، سه دهک مشمول کالابرگ در مرحله سوم شامل 24 میلیون نفر است، مسئولان وزاتر رفاه در حال رایزنی با مسئولان وزارت صمت برای هماهنگی با فروشگاههای طرف قرارداد و نیز فراهم کردن زیر ساخت برای واریز 24 تا 72 ساعت پول فروشگاههای عامل کالابرگ و نیز زمینه لجستیک و تامین کالای مورد نیاز است.

خبر مرتبط
خبر خوش برای یارانه‌بگیران/مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی برای این گروه واریز شد

​در گام نخست مرحله سوم، اعتبار طرح کالابرگ برگ دهک های سرپرستان دهک های ۱ تا ۳ واریز شد.

طبق اطلاع به دست آمده، ‌کالابرگ مرحله سوم به زودی و حداکثر تا روز شنبه7 تیرماه اجرا می‌شود.در مرحله اول و دوم کالابرگ الکترونیکی به ترتیب 59 و 55 میلیون نفر خرید کردند و تعداد اندکی از خانوارهای مشمول در 7 دهک مانده‌اند که اول قرار بود اعتبار مرحله اول و دوم تا آخر خرداد 1404 باشد،‌که به گفته معاون رفاه این مهلت تا یک ماه (آخر تیرماه) تمدید شد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید